parallax background

Owayo fietskleding

SeaToSummit alpine sleeping bag in the snow
Sea to Summit Alpine ApIII
april 3, 2020
Northstar B17 on the shore
Northstar B17
november 15, 2019
 

Owayo fietskleding


Na 20.000 kilometer op de fiets was onze fietskleding tot op de draad versleten. We hadden nood aan nieuwe kleding en ontdekten bij toeval dat Owayo op zoek was naar ambassadeurs voor hun sportkleding. Ze zijn gespecialiseerd in sportkleding op maat voor teams of individuen. Wij hadden geluk dat we geselecteerd werden en kregen een volledig pakket met prachtige wielerkleding, gepersonaliseerd naar onze eigen wensen. 7.500 kilometer later zijn we nog steeds heel erg tevreden.

(+) Hoge kwaliteit
de Owayo fietsshirts zijn uitstekende kwaliteit. Na 7.000 kilometer op de fiets is er geen enkele slijtage te zien en zelfs de kleuren zijn nauwelijks door de zon aangetast.
(+) Shirt met volledige rits
in tegenstelling met wielershirts die we voorheen hadden, kunnen de shirts van Owayo volledig opgeritst worden. Wij fietsten in Midden-Amerika, Mexico en het zuiden van de VS in hete temperaturen. Het is heerlijk om het shirt helemaal open te kunnen ritsen.
(+) Volledig custom te maken
Owayo heeft een online tool om de kleding vorm te geven. Er is een keuze uit heel veel verschillende ontwerpen en veel verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om een custom ontwerp up te loaden met een eigen design.
Owayo fietskleding
Owayo fietskleding
 
(+) Logo's geprint in het materiaal
de kans is groot dat je wielerteam meerdere sponsors heeft. Owayo print de logo’s in het shirt en niets als sticker op het shirt. Dit zorgt voor een betere elasticiteit, kleurvrijheid, draagcomfort en vochtafvoer van de shirts. Hierdoor blijft het logo, zelfs na vele uren zon en alle wasbeurten, perfect zichtbaar.
(+) Vlagje en naam
het is mogelijk om de shirts te personaliseren met je naam en de vlag van je land. Het wordt niet op alle kleding gedrukt, maar alleen op de fietsshirts.
(-) Pasmaten
Owayo stuurt een testpakket op om de maten van de kleding op te meten. Op voorhand moet je jouw maat opgeven en die sturen ze vervolgens op. Als je een grotere wielerploeg hebt, krijg je op deze manier verschillende maten toegestuurd, maar in ons geval kregen we slechts één maat. Het fietsbroekje zat veel te strak dus het was moeilijk in te schatten of we één of twee maten groter nodig hadden. Het zou handig zijn als ze meerdere pasmaten zouden opsturen.


Onze mening

Wij waren Ambassadors voor Owayo in 2019. Ze selecteerden wereldwijd bijna 60 ambassadors via een online applicatie. Dit waren zowel individuen zoals wij, als volledige teams. Ook voor 2020 heeft Owayo een ambassador programma.

Benieuwd wat wij nog meenamen op de fiets en hoe we onze spullen organiseerden? Je leest het allemaal in onze paklijst voor een fietsvakantie.