DIT ZIJN WIJ


Zoë Agasi & Olivier Van Herck

ONS VERHAAL

Zoë en Olivier

Wij zijn Zoë Agasi en Olivier Van Herck, fulltime avonturiers en ambassadeurs van het buitenleven. Jong, energiek en boordevol enthousiasme! We bewandelen onze eigen weg op deze aarde, genietend van de zoektocht naar cultuur, natuur, avontuur en geluk. We hebben de stap in het onbekende gezet om onze droom waar te maken. Flexibiliteit, creativiteit, geluk en rijkdom krijgen we daarvoor terug.

Ons doel is duidelijk, de weg ernaartoe onbekend, maar stap voor stap leren we van elke beslissing die we nemen en komen dichter bij het leven van onze droom. De afgelopen vijf jaar zijn we daar in geslaagd en we gaan door op dat pad. Door deze momenten vast te leggen in woord en beeld willen we anderen inspireren om voor hun droom te gaan.

VISIE & MISSIE

Leven op eigen kracht!

Wij geloven dat iedereen een droom heeft én die kan waarmaken. Wij begonnen ook zonder enige ervaring aan een onbekend avontuur. Het enige dat we nodig hebben is een portie lef om de stap te nemen en het te doen. "Move before you're ready." De stap in het onbekende is de sleutel in de zoektocht naar geluk, vrijheid en eenvoud. Het maakt ons sterker als mens, zowel fysiek als mentaal.

Wij willen mensen inspireren om hun droom waar te maken. Dat doen we door ons verhaal, onze geleerde lessen en onze tips te delen met mensen. We hopen dat iedereen hier inspiratie en moed uit kan putten om de stap in het onbekende te wagen. Avontuur is voor iedereen.

TRAAG EN TOEGANKELIJK


Onze voorbereiding is eenvoudig: plan niet het volledige pad, maar laat alle ervaringen en ontmoetingen het pad vormen. De ontmoetingen onderweg bepalen onze route en de weg naar onze dromen.

We reizen zoveel mogelijk 'op eigen kracht', dat wil zeggen te voet, met de fiets, al zeilend of per kano. Door het langzame reizen worden wij tot diep in de cultuur gezogen en kennen we veel van het land, de local en de omgeving die we passeren. Tijdens onze reis worden afstanden plots weer afstanden. Wij willen onze lezer inspireren om ook op eigen kracht te reizen en te ontmoeten, gewoon omdat het kan!


Lees meer over reizen op eigen kracht

ZOË EN OLIVIER


Olivier groeide op in België, studeerde burgerlijk ingenieur in Leuven en verliet in 2010 het moederland om zijn liefde (Zoë) te volgen naar Nederland. Daar werkte hij als asset manager, verantwoordelijk voor alle wegen en openbare verlichting in Rotterdam. Het schrijven zit hem in de genen. Tijdens onze avonturen is Olivier de zorgzame planner, de man achter de statistieken, de kok en de videograaf.

Zoë groeide op in Breda. Haar ouders hebben de 'reishonger' er met de paplepel in gegoten. Gemaakt in Jamaica en vanaf het eerste levensjaar op sleeptouw naar verre bestemmingen, vertrok Zoë al met 16 jaar op soloreis. In Rotterdam volgde ze de studie Industrieel Product Ontwerpen, waar ze haar eigen idealen ontdekte in duurzaamheid. Gelijktijdig trainde en woonde Zoë in Amsterdam om te werken aan haar sportcarrière. Zoë speelde voor het Nederlands Sevens Rugby Team. Tijdens de reis is Zoë de sociale motor, de ontwerper en de communicatiespecialist.


  • Zoë Agasi
  • Olivier Van Herck
1 / 2

ONZE WAARDEN

DOEN


Leven is het meervoud van lef. We durven het onbekende aan te gaan en onderweg te leren.

BEWUST


We proberen zo bewust mogelijk te leven en reizen om zo anderen te inspireren hetzelfde te doen.

AVONTUURLIJK


Elk avontuur biedt de kans op een nieuwe uitdaging, ervaring en levensles.

OP EIGEN KRACHT


Het zelf doen, fysiek en mentaal, levert de grootste overwinning, voldoening en trots.

I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something, that something is to be the right example and inspire you. Are you the second one?

Zoë Agasi

POSITIEF


We kiezen zelf hoe we naar het leven kijken. Een positieve mindset helpt ons om dromen te verwezelijken en gelukkig te zijn.

EENVOUD


We zijn gelukkig met weinig en kunnen daardoor genieten van dat klein beetje meer. "Less is more"

COMMUNICATIE


De basis van een goede samenwerking en een succesvol avontuur is goede communicatie.

BUITEN


Buiten ontmoeten we mensen en gebeuren de onverwachten dingen. Daar wacht het avontuur.

VRIENDEN WORDEN


Vind je dit leuk? Ondersteun, volg of werk met ons samen!

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media