SAMEN KOM JE VERDER


De wereld rondreizen en anderen inspireren, dat is WeLeaf. Het is de website om te verdwalen in unieke verhalen en reistips om zelf op pad te gaan. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren met onze verhalen, foto's en video's. Als avonturiers en outdoor fotografen zijn al onze verhalen en foto's uniek en persoonlijk. Wil jij met ons samenwerken of onze reis volgen? Wij horen het graag! Hieronder de mogelijkheden om jouw leaf bij te dragen aan ons avontuur en deze website.


VOLG ONZE REIS

Geprikkeld door wat je allemaal leest en ziet? Volg onze reis en alle outdoor tips door te abonneren op de website en blijf zo altijd als eerste op de hoogte van onze laatste avonturen!

Volg onze reis

REWILDING EUROPE

Wij werken samen met Rewilding Europe om Europa terug wilder te maken. Steun Rewilding Europe door onze kilometers te sponsoren.

 

JOUW UNIEKE REISTIP


We gaan graag van de gebaande paden af. Lonely planet helpt daar niet bij, maar wel de tips van iedereen die zelf ergens op vakantie is geweest. Heb jij een unieke locatie, een kennis wonen in een ver land of ken je een duurzaam project? Voeg in de kaart de locaties toe die je Zoë & Olivier niet wil onthouden. Een geweldig initiatief van Olivier zijn collega's.

Via deze link kom je bij de kaart. Snel even inloggen met de volgende gegevens en dan kan je zelf jouw unieke reistips toevoegen!
inlognaam: herckwereldreis@gmail.com
wachtwoord: vanherck

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media