GA JE MEE OP PAD?

 

We gaan weer op pad! Deze keer wacht ons een nieuw spannend avontuur. Net zoals vijf jaar geleden beginnen we met een droom, maar zonder route en zonder tijdslimiet. De droom is duidelijk: de zoektocht naar onze droomplek! Maar o, wat is dit spannend voor ons. Na vijf jaar avontuur en zoveel verandering gaan we nu op zoek naar een vaste plek. Dat vinden we super spannend! Het is een nieuwe stap in het onbekende. De komende maanden nemen we jullie mee in die zoektocht. We weten niet waar we terechtkomen en hoe onze toekomst eruit zal zien. De reis met de fiets zal ons wederom het antwoord geven. Als we langzaam reizen en ons openstellen, zullen we het antwoord op deze vraag vinden. We nemen jullie mee in de ontmoetingen onderweg, onze gedachtes, de keuzes die we maken, de tegenslagen en de geluksmomenten. Reis je mee?!


 

De fiets

We gaan op de fiets naar het noorden.

In de winter

In de winter naar Scandinavië.

Januari

We vertrekken in januari 2022.
 

WAAROM OP DE FIETS NAAR SCANDINAVIË?


De voorbije jaren hebben we geleerd hoe we ons leven voor ons zien. Een buitenleven met een grote balans voor avontuur. Wij zijn ervan overtuigd dat Scandinavië alle ingredienten biedt om deze droom waar te maken. De buitencultuur van de mensen, de uitgestrekte natuur, echte winter, het allemansrecht. Er is zoveel dat ons aantrekt! De wereldreis leerde ons daarnaast een andere belangrijke les: een droom waarmaken gebeurt niet als je erop wacht. We moeten zelf initiatief nemen, ons openstellen, zoeken, vragen stellen en met mensen praten. Voor ons werkt die zoektocht het best als we op een langzame manier naar onze droom bewegen. De fiets en het avontuur zullen ons de weg wijzen. Dan ontmoeten we mensen, zijn we flexibel en hebben we tijd om het antwoord te ontdekken. Op eigen kracht, maar niet alleen. Het antwoord kennen we nog niet, maar we hebben alle vertrouwen dat we dit de komende maanden zullen ontdekken! En ja hoor, ook voor ons is dit reuzespannend. Niet zozeer het fietsen in de winter, maar wel de zoektocht naar die droomplek! Zullen we het vinden? En daar is Pippi Langkous weer. We weten helemaal niet of het ons echt zal bevallen in Scandinavië, maar we weten het pas als we het hebben geprobeerd. Doen is de enige manier om erachter te komen. Daar gaan we voor!

LANGZAAM \\ OPEN \\ AVONTUUR \\ DUURZAAM \\ BEWUST
WINTER \\ ONTDEKKEN \\ ZELFONTPLOOIING \\ ONTMOETEN

20200302-DSC_8216 copy
 

ONZE DROOM

 

Balans

We zoeken naar de juiste balans tussen werk en avontuur! Voor ons helt die over naar avontuur ;)

Een klein, rood huis

We dromen van een typische Scandinavisch huisje. Klein, rood, knus en gezellig.

Avontuur

Onze levensfilosofie! We gaan onszelf bewijzen dat een leven vol avontuur op een vaste plek ook kan!

KIJK MEE ACHTER DE SCHERMEN


De zoektocht naar onze droomplek loopt over onbekende paden. We hebben geleerd dat de ontmoetingen onderweg ons de weg wijzen. Iedere persoon, iedere tip, iedere realisatie is een nieuwe schakel in de ketting. We gaan al die "schakeltjes" die ons op weg helpen, vastleggen in Patreon. Wie ontmoeten we? Wat bepaalt de volgende stap? Je krijgt alle inside informatie! Een unieke blik achter de schermen bij WeLeaf! En je bent zo zelf een onderdeel van deze ketting. Geweldig toch?!

VOLG ONS NIEUWE AVONTUUR


Net zoals tijdens de wereldreis kan je ons op heel wat manieren volgen.

 

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!