BESTEL JE GESIGNEERDE EXEMPLAAR!


In oktober kwam ons boek Op Eigen Kracht uit. We hadden nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden. Binnen twee maanden was de eerste druk uitverkocht! Dankjewel voor jullie steun, we zijn zo trots!

Waarom bij ons bestellen?
Jouw voordeel? Je krijgt een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Ons voordeel? Door het bij ons te kopen verdienen wij 4x meer dan wanneer jij het in de winkel of bij bol.com koopt. Hoe kan je een exemplaar bestellen?

  1. Klik op het boek om het aan het winkelmandje toe te voegen.
  2. Of door ons een appje te sturen (+32477192724 of +31630297840) en wij sturen jou dan een betaalverzoek!


WAT STAAT ER IN ONS BOEK?


  • Ons volledige reisverhaal in 145 hoofdstukken
  • 40 persoonlijke levenslessen
  • 500 prachtige foto’s
  • 20 portretten van bijzondere mensen
  • Meer dan 50 tips en antwoorden op praktische vragen
  • Paklijsten en bijzondere statistieken

We sluiten een deal: ‘Als ik tot het zuiden fiets, zeil jij mee over de Atlantische Oceaan.’ Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder einddoel en zonder tijdslimiet. Een avontuur van 40.000 kilometer over de aardbol, aangedreven op eigen kracht. We fietsen, zeilen, wandelen, kanoën, skiën en skaten van verlaten wegen naar pure wildernis, van keukentafels naar ongekende gastvrijheid, van tranen naar trotse overwinningen, van hevige ruzies naar intens geluk. Op Eigen Kracht is een levenslustig verhaal van wat er gebeurt als we onze comfortzone verlaten op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking en nieuwe blik op de wereld. Een wereld vol liefde en goede mensen. In dit boek maak je kennis met onze onvergetelijke reis en ontmoetingen met het onbekende. Op Eigen Kracht is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tip om jouw eigen dromen waar te maken.

 
"Dit is een verhaal waar de ziel bloot gegeven wordt, een boek met gevoelens, verwonderingen, verdriet, kosmos ervaringen, het geluk, de eenvoudigste dingen zoals jullie bezoek aan het centrum met de mindervaliden in Amerika. Ik kreeg er kippenvel van. Ja laat ons mee lachen en een traantje mee pinken." - Daniel V.
"Gisteren hebben wij jullie boek ontvangen. Wat een cadeau dit dikke en prachtige boek,  zoveel informatie, boordendevol tips en mooie verhalen van een prachtig stel.  Jullie mogen hier heel heel trots zijn.  Wij weten nu al dat dit ons handboek voor onze volgende reis is.  Bedankt." - Johan V.
"Ik heb net jullie boek uit. Wauw, het is prachtig. Hartverwarmend, inspirerend, vol prachtige levenswijsheden. Jullie positiviteit en kijk op het leven is iets waar ik enorm naar op kijk. Jullie slagen er in om die energie door te geven om opnieuw te durven dromen. Bedankt om jullie verhalen te delen, ik heb het boek gelezen met een lach en een traan maar ik hoop vooral jullie levenslessen mee te nemen om onze eigen dromen waar te maken." - Stefanie
 

MEER DAN EEN REISVERHAAL

 

LESSEN //

We delen veertig lessen die we leerden tijdens onze reis over belangrijke onderwerpen zoals keuzes maken, prioriteiten stellen, samenwerken als koppel, rijkdom, gelukkig zijn, vooroordelen en tegenslagen.

PRAKTISCH //

We beantwoorden vragen zoals: 'Hoe vinden we slaapplekken?', 'Hoe doen we dat financieel?', 'Wat voor fiets heb je nodig?', 'Hoe plannen we routes?', en 'Wat eten we onderweg?'

TIPS //

We willen je graag inspireren met praktische tips die we geleerd hebben: Reizen als koppel, samen keuzes maken, wilskracht versterken, hoe omgaan met teleurstellingen, leren delen en zoveel meer.
 
"Als je van avonturen houdt, is de reis van Zoë en Olivier een bron van inspiratie." - Fietsactief magazine
"‘Op Eigen Kracht’ heeft allure van een koffietafelboek – heerlijk om over de dromen. Maar het geeft ook een prikkel om zelf de fiets of kano te pakken, of gewoon te lopen." - Alice goes wild
"Het is naast een reisverhaal een inspiratieverhaal, wat leer je over de wereld, jezelf, samenwerken als een team, relaties, financiën... Hoe kan je dit ook in het dagelijks leven gebruiken. Daarnaast ook een praktische gids voor mensen die dit ook willen doen." - VRT Nieuws
 

OP WEG NAAR JOUW AVONTUUR

 

AVONTUURLIJK LEVEN //

Doen

De weg naar een avontuurlijk leven gaat niet over het gemakkelijke pad. Het betekent nieuwe dingen proberen die ons soms bang maken of nerveus maken. Toch is er maar één manier om het leven avontuurlijk te houden: het gewoon doen.

OP EIGEN
KRACHT //

Spierkracht

We hebben vier jaar op eigen kracht de wereld rondgereisd. Wat ons betreft is het de allermooiste manier om de wereld te ontdekken. Het brengt ons dichtbij de cultuur, natuur, mensen en onszelf. Er bestaat geen grotere voldoening dan zelf ergens voor werken.

ZONDER
ERVARING //

De geest

We deden alles zonder enige ervaring, van kanovaren tot winterkamperen. In het leven moeten we geen expert, rijk of een topatleet zijn. Er is zoveel meer mogelijk dan we denken, zolang we maar geloven in de kracht van onze geest. Dan kunnen we alles aan.


DE AUTEURS


Wij, Zoë en Olivier stapten op 30 september 2016 op de fiets in Amsterdam voor een wereldreis zonder bestemming, zonder tijdslimiet en zonder verplichtingen. Exact vier jaar later, na 40.000 kilometer en zes verschillende reismethodes, kwamen we aan in Zweden waar we begonnen aan het schrijven van ons boek.

Olivier Van Herck
Olivier is uit bouwjaar 1988, geboren en getogen in België. Hij studeerde Burgerlijk Ingenieur in Leuven. Op zijn 23e nam Zoë hem mee buiten de grenzen van Europa. Sindsdien leeft er een onstilbare reishonger in zijn lichaam. Hij is de zorgzame planner, de schrijver, de man achter de statistieken en de videomonteur tijdens de reis.

Zoë Agasi
Zoë is geboren in 1992 en spendeerde haar hele jeugd in Breda. Ze studeerde productontwerpen en combineerde dat met rugby op professioneel niveau bij het Nederlands Rugbyteam. Zoë is de ideeënbedenker, de vormgever en de sociale motor tijdens de reis. Het design van het boek is volledig van haar hand.

 

BIBLIOTHEEK EN LUISTERBOEK


Vind je ons boek te duur of vind je een boek kopen niet duurzaam? Ons boek is ook te vinden bij bijna 150 bibliotheken in België en Nederland. Uiteindelijk is ons doel om te inspireren!

Ons boek is nu beschikbaar als luiterboek! Het is ingelezen door een Vlaamse stem en klinkt fantastisch. Tien uur lang luisterplezier. Je vindt het luisterboek via de volgende link: luisterboek Op Eigen Kracht.

 

OVER DE UITGEVER


We publiceren Op Eigen Kracht in samenwerking met mo'media, een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Ze zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. Mo-Media is vooral bekend door zijn time to momo-stedengidsen waarmee ze marktleider zijn in Nederland en Vlaanderen. Naast reisgidsen publiceren ze upmarket boeken, waaronder nu ook ons boek!

 

VERZENDING


Het boek heeft 416 pagina’s en weegt net meer dan 2 kilo. Het verzenden daarvan kost €7 binnen België en Nederland (en dan moeten we ook nog kartonnen dozen kopen). Bol.com kan een agressieve marketing doen en geen verzendkosten rekenen, maar zoveel marge hebben wij helaas niet. Dat is het nadeel van klein zijn, maar je krijgt zo wel iets persoonlijk.

Op dit moment zitten we zelf in Noorwegen. Dankzij de hulp van lieve vrienden kunnen wij gesigneerde exemplaren blijven versturen tijdens dat wij onderweg zijn. Onze gesigneerde exemplaren liggen klaar in het magazijn van het sportvoedingbedrijf Wielervoeding.nl . Zij regelen de goede verzending. Super lief!

 

BESTEL OP EIGEN KRACHT

 
 

INSPIRATIELEZING NOVEMBER


In november komen we een paar weekjes naar Nederland en België. Enerzijds om de familie te bezoeken, anderzijds voor een paar leuke opdraachten. We gaan twee dagen lang aan de slag met leerlingen van een middelbare school en we geven een inspiratielezing op een groot bedrijfsfeest. In Utrecht houden we een openbare inspiratielezing bij Beagle Bikes. Toeval of niet, deze presentatie zou exact een jaar geleden op deze datum doorgaan, maar de coronamaatregelen gooiden toen roet in het eten. Een nieuwe kans dit jaar! Ben jij erbij?!?

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom kijken en luisteren.

Inschrijven voor de presentatie

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang zo'n vier keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter about 4 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!