we hebben zelf nog een paar gesigneerde exemplaren! Bij het Centraal Boekhuis is de voorraad helemaal leeg. Daarom staat er op bol.com bijvoorbeeld 'alleen tweedehands te verkrijgen'. Bij een aantal boekhandels is er nog een exemplaar nog te vinden. Onze uitgever mo'media weet nog niet of ze een nieuwe druk laten maken. Hopelijk wel! De boeken die we nog hebben, kunnen we alleen binnen Nederland verzenden.


Op Eigen Kracht


In oktober 2021 kwam ons boek Op Eigen Kracht uit. We hadden nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden. Je kan bij ons nog steeds een gesigneerd exemplaar bestellen :)

Waarom bij ons bestellen?
Jouw voordeel? Je krijgt een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Ons voordeel? Door het bij ons te kopen verdienen wij 4x meer dan wanneer jij het in de winkel of bij bol.com koopt. Hoe kan je een exemplaar bestellen?

  1. Klik op het boek om het aan het winkelmandje toe te voegen.
  2. Of door ons een appje te sturen (+32477192724 of +31630297840) en wij sturen jou dan een betaalverzoek!


Boek


WAT STAAT ER IN ONS BOEK?


  • Ons volledige reisverhaal in 145 hoofdstukken
  • 40 persoonlijke levenslessen
  • 500 prachtige foto’s
  • 20 portretten van bijzondere mensen
  • Meer dan 50 tips en antwoorden op praktische vragen
  • Paklijsten en bijzondere statistieken

We sluiten een deal: ‘Als ik tot het zuiden fiets, zeil jij mee over de Atlantische Oceaan.’ Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder einddoel en zonder tijdslimiet. Een avontuur van 40.000 kilometer over de aardbol, aangedreven op eigen kracht. We fietsen, zeilen, wandelen, kanoën, skiën en skaten van verlaten wegen naar pure wildernis, van keukentafels naar ongekende gastvrijheid, van tranen naar trotse overwinningen, van hevige ruzies naar intens geluk. Op Eigen Kracht is een levenslustig verhaal van wat er gebeurt als we onze comfortzone verlaten op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking en nieuwe blik op de wereld. Een wereld vol liefde en goede mensen. In dit boek maak je kennis met onze onvergetelijke reis en ontmoetingen met het onbekende. Op Eigen Kracht is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tip om jouw eigen dromen waar te maken.

 
"Dit is een verhaal waar de ziel bloot gegeven wordt, een boek met gevoelens, verwonderingen, verdriet, kosmos ervaringen, het geluk, de eenvoudigste dingen zoals jullie bezoek aan het centrum met de mindervaliden in Amerika. Ik kreeg er kippenvel van. Ja laat ons mee lachen en een traantje mee pinken." - Daniel V.
"Gisteren hebben wij jullie boek ontvangen. Wat een cadeau dit dikke en prachtige boek,  zoveel informatie, boordendevol tips en mooie verhalen van een prachtig stel.  Jullie mogen hier heel heel trots zijn.  Wij weten nu al dat dit ons handboek voor onze volgende reis is.  Bedankt." - Johan V.
"Ik heb net jullie boek uit. Wauw, het is prachtig. Hartverwarmend, inspirerend, vol prachtige levenswijsheden. Jullie positiviteit en kijk op het leven is iets waar ik enorm naar op kijk. Jullie slagen er in om die energie door te geven om opnieuw te durven dromen. Bedankt om jullie verhalen te delen, ik heb het boek gelezen met een lach en een traan maar ik hoop vooral jullie levenslessen mee te nemen om onze eigen dromen waar te maken." - Stefanie
 

MEER DAN EEN REISVERHAAL

 

LESSEN //

We delen veertig lessen die we leerden tijdens onze reis over belangrijke onderwerpen zoals keuzes maken, prioriteiten stellen, samenwerken als koppel, rijkdom, gelukkig zijn, vooroordelen en tegenslagen.

PRAKTISCH //

We beantwoorden vragen zoals: 'Hoe vinden we slaapplekken?', 'Hoe doen we dat financieel?', 'Wat voor fiets heb je nodig?', 'Hoe plannen we routes?', en 'Wat eten we onderweg?'

TIPS //

We willen je graag inspireren met praktische tips die we geleerd hebben: Reizen als koppel, samen keuzes maken, wilskracht versterken, hoe omgaan met teleurstellingen, leren delen en zoveel meer.
 
"Als je van avonturen houdt, is de reis van Zoë en Olivier een bron van inspiratie." - Fietsactief magazine
"‘Op Eigen Kracht’ heeft allure van een koffietafelboek – heerlijk om over de dromen. Maar het geeft ook een prikkel om zelf de fiets of kano te pakken, of gewoon te lopen." - Alice goes wild
"Het is naast een reisverhaal een inspiratieverhaal, wat leer je over de wereld, jezelf, samenwerken als een team, relaties, financiën... Hoe kan je dit ook in het dagelijks leven gebruiken. Daarnaast ook een praktische gids voor mensen die dit ook willen doen." - VRT Nieuws
 

OP WEG NAAR JOUW AVONTUUR

 

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang zo'n vier keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter about 4 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!