BESTEL JOUW EXEMPLAAR!


Na een jaar hard werken, presenteren we nu met ons trots boek Op Eigen Kracht!! Koop het boek NU bij ons in de voorverkoop (TOT 31 september). Jouw voordeel? Je krijgt een gesigneerd exemplaar met boekenlegger! Ons voordeel? Door het nu bij ons te kopen verdienen wij 4x meer dan wanneer jij het straks in de winkel of bij bol.com koopt. Ons doel is om 500 boeken in voorverkoop te verkopen! Waar koop je ons boek in de voorverkoop?.

  1. Hieronder. Kies je pakket en ga naar je winkelmandje.
  2. Op onze pagina op het crowdfundingplatform Ulule.
  3. Door ons een appje te sturen (+32477192724 of +31630297840) en wij sturen jouw dan een betaalverzoek!


289

Totaal Ulule, webshop en offline

 

KIES HET PAKKET DAT JIJ WILT

Op eigen kracht weleaf boek weleaf op eigen kracht on human power mo'media boek op eigen kracht avonturenverhaal op eigen kracht

WAT STAAT ER IN ONS BOEK?


  • Ons volledige reisverhaal in 145 hoofdstukken
  • 40 persoonlijke levenslessen
  • 500 prachtige foto’s
  • 20 portretten van bijzondere mensen
  • Meer dan 50 tips en antwoorden op praktische vragen
  • Paklijsten en bijzondere statistieken

We sluiten een deal: ‘Als ik tot het zuiden fiets, zeil jij mee over de Atlantische Oceaan.’ Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder einddoel en zonder tijdslimiet. Een avontuur van 40.000 kilometer over de aardbol, aangedreven op eigen kracht. We fietsen, zeilen, wandelen, kanoën, skiën en skaten van verlaten wegen naar pure wildernis, van keukentafels naar ongekende gastvrijheid, van tranen naar trotse overwinningen, van slaande ruzies naar intens geluk. Eigen kracht is een levenslustig verhaal van wat er gebeurt als we onze comfortzone verlaten op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking en nieuwe blik op de wereld. Een wereld vol liefde en goede mensen. In dit boek maak je kennis met onze onvergetelijke reis en ontmoetingen met het onbekende. Eigen kracht is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tip om jouw eigen dromen waar te maken.

 
"Dit is een verhaal waar de ziel bloot gegeven wordt, een boek met gevoelens, verwonderingen, verdriet, kosmos ervaringen, het geluk, de eenvoudigste dingen zoals jullie bezoek aan het centrum met de mindervaliden in Amerika. Ik kreeg er kippenvel van. Ja laat ons mee lachen en een traantje mee pinken." - Daniel V.
 

MEER DAN EEN REISVERHAAL

 

LESSEN //

We delen veertig lessen die we leerden tijdens onze reis over belangrijke onderwerpen zoals keuzes maken, prioriteiten stellen, samenwerken als koppel, rijkdom, gelukkig zijn, vooroordelen en tegenslagen.

PRAKTISCH //

We beantwoorden vragen zoals: 'Hoe vinden we slaapplekken?', 'Hoe doen we dat financieel?', 'Wat voor fiets heb je nodig?', 'Hoe plannen we routes?', en 'Wat eten we onderweg?'

TIPS //

We willen je graag inspireren met praktische tips die we geleerd hebben: Reizen als koppel, samen keuzes maken, wilskracht versterken, hoe omgaan met teleurstellingen, leren delen en zoveel meer.
 

OP WEG NAAR JOUW AVONTUUR

 

AVONTUURLIJK LEVEN //

Doen

De weg naar een avontuurlijk leven gaat niet over het gemakkelijke pad. Het betekent nieuwe dingen proberen die ons soms bang maken of nerveus maken. Toch is er maar één manier om het leven avontuurlijk te houden: het gewoon doen.

OP EIGEN
KRACHT //

Spierkracht

We hebben vier jaar op eigen kracht de wereld rondgereisd. Wat ons betreft is het de allermooiste manier om de wereld te ontdekken. Het brengt ons dichtbij de cultuur, natuur, mensen en onszelf. Er bestaat geen grotere voldoening dan zelf ergens voor werken.

ZONDER
ERVARING //

De geest

We deden alles zonder enige ervaring, van kanovaren tot winterkamperen. In het leven moeten we geen expert, rijk of een topatleet zijn. Er is zoveel meer mogelijk dan we denken, zolang we maar geloven in de kracht van onze geest. Dan kunnen we alles aan.


DE AUTEURS


Wij, Zoë en Olivier stapten op 30 september 2016 op de fiets in Amsterdam voor een wereldreis zonder bestemming, zonder tijdslimiet en zonder verplichtingen. Exact vier jaar later, na 40.000 kilometer en zes verschillende reismethodes, kwamen we aan in Zweden waar we begonnen aan het schrijven van ons boek.

Olivier Van Herck
Olivier is uit bouwjaar 1988, geboren en getogen in België. Hij studeerde Burgerlijk Ingenieur in Leuven. Op zijn 23e nam Zoë hem mee buiten de grenzen van Europa. Sindsdien leeft er een onstilbare reishonger in zijn lichaam. Hij is de zorgzame planner, de schrijver, de man achter de statistieken en de videomonteur tijdens de reis.

Zoë Agasi
Zoë is geboren in 1992 en spendeerde haar hele jeugd in Breda. Ze studeerde productontwerpen en combineerde dat met rugby op professioneel niveau bij het Nederlands Rugbyteam. Zoë is de ideeënbedenker, de vormgever en de sociale motor tijdens de reis. Het design van het boek is volledig van haar hand.

 

OVER DE UITGEVER


We publiceren Op Eigen Kracht in samenwerking met Mo-Media, een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Ze zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. Mo-Media is vooral bekend door zijn time to momo-stedengidsen waarmee ze marktleider zijn in Nederland en Vlaanderen. Naast reisgidsen publiceren ze upmarket boeken, waaronder nu ook ons boek!

 

ONDERSTEUN ONZE VOORVERKOOP


Dankzij mo’media ligt het boek straks in de winkel en is online te koop. Daar zijn we super trots op!
Maar! We hebben zelf ook een spannend doel gesteld: we willen 750 tot 1000 boeken uit eigen hand te kunnen verkopen. Deze boeken kunnen wij met auteurskorting kopen bij de uitgever en verkopen aan de winkelprijs. De prijs van het boek blijft voor jou hetzelfde, maar wij verdienen vier keer zoveel dan wanneer jij het bij Bol.com of in de winkel koopt. Als jij het boek bij ons koopt, is dat een hele fijne extra waardering voor het werk dat we in ons boek hebben gestoken! Wil jij ons boek graag lezen, ondersteun ons dan door Op Eigen Kracht direct bij ons te kopen!

 
1Voorverkoop?
De investering van 750 tot 1000 boeken is voor ons een groot bedrag, maar door jouw aankoop vooraf geef je ons een zetje in de rug! Je ondersteunt ons niet alleen met de investering, maar ook met een grotere waardering voor ons werk.
2Tot wanneer loopt de voorverkoop?
De voorverkoop is gestart op 30 augustus en loopt tot en met 30 september. Daarna zullen we het geen voorverkoop meer noemen omdat het boek dan ook online en in boekhandels te verkrijgen is ;)
3Ik heb me al ingeschreven op de inschrijflijst?
Dat is mooi! We zouden jou een berichtje sturen als het boek echt te koop is. Als het goed is, heb je al een mailtje ontvangen met de link naar de crowdfundpagina Ulule. Sinds 11 september kan je Op Eigen Kracht ook via onze website bestellen.
4Waarom rekenen jullie verzendkosten?
Het boek heeft 416 pagina's en weegt net meer dan 2 kilo. Het verzenden daarvan kost €7 binnen België en Nederland (en dan moeten we ook nog kartonnen dozen kopen). Bol.com kan een agressieve marketing doen en geen verzendkosten rekenen, maar zoveel marge hebben wij helaas niet. Dat is het nadeel van klein zijn, maar je krijgt zo wel iets persoonlijk! Mocht je de verzendkosten toch teveel vinden, stuur ons dan even een persoonlijk berichtje. Dan kijken we samen of er iets anders kan :)
5Wanneer kan ik mijn exemplaar verwachten?
Het boek gaat op 1 september '21 naar de drukker. Op 5 oktober is de officiële lancering en we hopen dat jullie exemplaren dan ook bij jullie op tafel liggen!
6Kan ik het boek ook bij jullie kopen zonder deze webshop of het crowdfundingplatform?
Stuur ons even een mailtje (info@weleaf.nl) of een appje (+32477192724 of +31630297840) en we regelen het offline.

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!