Project

BASECAMP-X

Sinds

Januari 2022


Sinds januari 2022 zijn we bezig aan het volgende avontuur, de zoektocht naar een thuisbasis, een basecamp van waaruit we op avontuur kunnen gaan. Na vijf jaar avontuur en zoveel verandering gaan we nu op zoek naar een vaste plek. Dat vinden we super spannend! Het is een nieuwe stap in het onbekende.

Hiernaast vind je de laatste verhalen over onze zoektocht, en op de pagina van Basecamp-X vind je alle andere verhalen.

We weten niet waar we terechtkomen en hoe onze toekomst eruit zal zien. De reis met de fiets zal ons wederom het antwoord geven. We nemen jullie mee in de ontmoetingen onderweg, onze gedachtes, de keuzes die we maken, de tegenslagen en de geluksmomenten.

oktober 23, 2022
warming up feet

Afstand nemen

Zaterdag 17 september – Brøttum Olivier is nog steeds diep ontgoocheld over het huis dat we niet gekocht hebben, Zoë haar emoties dansen mee op Olivier’s negatieve gevoel. Het is […]
oktober 14, 2022

Grote spijt

september 29, 2022

Definitieve keuze

Donderdag 4 augustus – Brøttum Onze droomopties in het gebied zijn afgevallen. Het rode huisje staat daarentegen nog steeds te koop en iedere keer weer zien we de bordjes ‘Til […]
september 24, 2022

Moment van de waarheid

Donderdag 4 augustus – Brøttum Op hetzelfde moment dat we het huis boven op de heuvel ontdekken, komt er een ander huis te koop in de straat van Peter en […]
parallax background
 

DIT DOEN WIJ

 

// OP EIGEN KRACHT REIZEN

We organize and guide adventures in the wilderness. During a week with us, you will learn all about traveling on human power and get ready to embark on your own adventures.

// INSPIRATIE LEZINGEN

We geven lezingen voor bedrijven, scholen en organisaties om ons verhaal te vertellen en anderen te inspireren hun droom te volgen.
 
Onze

WERELDREIS

September

2016 - 2020


In september 2016 vertrokken in Amsterdam met tweedehandsfietsen van €100 op een onbekend avontuur. We reisden vier jaar de wereld rond op eigen kracht en legden meer dan 40.000 kilometer af in zes verschillende reismethodes.

Alles over onze wereldreis lees je natuurlijk in ons boek Op Eigen Kracht, maar ook hier op onze website.

We hadden geen plan, geen eindbestemming en geen ervaring! We hadden wel een duidelijk doel: op een actieve en avontuurlijke manier de wereld ontdekken, talen leren, mensen ontmoeten en een positief verhaal delen.

parallax background
 

#OPEIGENKRACHT

Er is niets mooier dan reizen op eigen kracht. Langzaam, tussen de lokale cultuur, opgaan in de natuur en gezond in de buitenlucht. Het is voor ons de ultieme manier van reizen en het mooie is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het te doen! Wil jij ook op eigen kracht reizen? Ontdek hier onze beste tips en aanraders voor jouw volgende avontuur.


fietsen in de sneeuw

FIETSEN

HOME

HIKEN

HOME

PAKLIJSTEN

HOME

KANO

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief! 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!