Leaving the comfort zone Zoë Agasi and Olivier Van Herck
 
Project

BASECAMP-X

Sinds

Januari 2022


Sinds januari 2022 zijn we bezig aan het volgende avontuur, de zoektocht naar een thuisbasis, een basecamp van waaruit we op avontuur kunnen gaan. Na vijf jaar avontuur en zoveel verandering gaan we nu op zoek naar een vaste plek. Dat vinden we super spannend! Het is een nieuwe stap in het onbekende.

Hiernaast vind je de laatste verhalen over onze zoektocht, en op de pagina van Basecamp-X vind je alle andere verhalen.

We weten niet waar we terechtkomen en hoe onze toekomst eruit zal zien. De reis met de fiets zal ons wederom het antwoord geven. We nemen jullie mee in de ontmoetingen onderweg, onze gedachtes, de keuzes die we maken, de tegenslagen en de geluksmomenten.

mei 26, 2023
cycling in the forest

Uitrusten op de fiets

april 15, 2023
hout hakken

De prijs van vrijheid

Zondag 19 maart – Brøttum De tijd vliegt veel te snel en dat is grotendeels onze eigen schuld. We zeggen regelmatig dat Nederland zo druk is, dat daar alles snel […]
maart 10, 2023
winter adventure on skis

Wintertocht op ski’s

Zaterdag 18 februari – Trein naar Røros – Wintertocht op ski’s In de trein brandt de zon door het raam, maar als we uitstappen, blaast de wind om onze oren. […]
maart 9, 2023
the right path

Het juiste pad

Woensdag 18 januari – Lillehammer “Takk for I dag, dankjewel voor vandaag,” zegt Jan Erik om half zeven als hij het licht uitdoet. Olivier heeft zijn fietskleding weer aan en […]
 
Onze

WERELDREIS

September

2016 - 2020


In september 2016 vertrokken in Amsterdam met tweedehandsfietsen van €100 op een onbekend avontuur. We reisden vier jaar de wereld rond op eigen kracht en legden meer dan 40.000 kilometer af in zes verschillende reismethodes.

Alles over onze wereldreis lees je natuurlijk in ons boek Op Eigen Kracht, maar ook hier op onze website.

We hadden geen plan, geen eindbestemming en geen ervaring! We hadden wel een duidelijk doel: op een actieve en avontuurlijke manier de wereld ontdekken, talen leren, mensen ontmoeten en een positief verhaal delen.

parallax background
 

#OPEIGENKRACHT

Er is niets mooier dan reizen op eigen kracht. Langzaam, tussen de lokale cultuur, opgaan in de natuur en gezond in de buitenlucht. Het is voor ons de ultieme manier van reizen en het mooie is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het te doen! Wil jij ook op eigen kracht reizen? Ontdek hier onze beste tips en aanraders voor jouw volgende avontuur.


fietsen in de sneeuw

FIETSEN

HOME

HIKEN

HOME

PAKLIJSTEN

HOME

KANO

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang zo'n 4 keer per jaar onze nieuwsbrief! 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!

Voor onze Op Eigen Kracht reizen en Leiderschapstochten maken we gebruik van de STO Garantieregeling.
logo STO Garant

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang zo'n vier keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter about 4 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!