SAMEN KOM JE VERDER


Wij willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren met onze verhalen, foto's en video's. Wil je graag onze verhalen volgen, ben je op zoek naar een samenwerking of heb je een kennis in een ver land die ons wil ontvangen? Wij horen het graag! Hieronder de mogelijkheden om jouw leaf bij te dragen aan ons avontuur en deze website.


 

JOUW UNIEKE REISTIP


We gaan graag van de gebaande paden af. Lonely planet helpt daar niet bij, maar wel de tips van iedereen die zelf ergens op vakantie is geweest. Heb jij een unieke locatie, een kennis wonen in een ver land of ken je een duurzaam project? Voeg in de kaart de locaties toe die je Zoë & Olivier niet wil onthouden. Een geweldig initiatief van Olivier zijn collega's.

Via deze link kom je bij de kaart. Snel even inloggen met de volgende gegevens en dan kan je zelf jouw unieke reistips toevoegen!
inlognaam: herckwereldreis@gmail.com
wachtwoord: vanherck

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media


WeLeaf voor pop up

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!