parallax background

WakaWaka Power+

Cooking pasta on MSR Whisperlite camping stove
MSR Whisperlite brander
augustus 5, 2018
Kobo Glo HD
Kobo eReader
augustus 4, 2018
 

WakaWaka Power+


Mensen vragen zich vaak af waarom onze gele telefoon er zo groot uitziet. We leggen uit dat het een zonnelader is om onze telefoon op te laden. We willen reizen met de kracht van de natuur, en de WakaWaka Power + past hier perfect in. Dit is waarom we er zo dol op zijn:

WakaWaka Power+

(+) Zonne-energie
Het grootste deel van de dag leven we buiten en genieten we van de energie van de zon. Als we een zonnige dag hebben, zal onze WakaWaka volledig opladen en kunnen we hem 's nachts gebruiken om de telefoon op te laden en de zaklantaarn te gebruiken. Het zit altijd in onze stuurtas of op de rugzakken om de zon te vangen. En niet alleen de WakeWake laadt op van de zon, wijzelf werken ook het beste met zonne-energie.
(+/-) Zaklamp en powerband
We gebruiken de zaklamp van de WakaWaka bijna elke dag. Volledig opgeladen geeft de WakaWaka wel tot 200 uur licht. We hangen het aan de binnenkant van onze tent en hebben een gezellig nachtlampje. De capaciteit van de WakaWake Power+ is 3.000 mAh, wat voor veel telefoons van tegenwoordig niet voldoende is. Wij gebruiken de WakaWaka daarom het meest als lamp of voor het opladen van onze Kobo eReader.
 
(+) Op een fles
De WakaWaka is oorspronkelijk ontworpen om mensen in Afrika van energie te voorzien en heeft daarom een slim gat aan de achterkant om de powerbank op een fles te plaatsen. Maar het gat kan ook worden gebruikt om de WakaWaka met een touw te binden. Op deze manier gebruikten we het veel op de zeilboot, waar zonne-energie nog belangrijker is.
Snuffel even rond op de website van WakaWaka om meer te leren over de zonneladers. Al overtuigd, klik dan op de onderstaande links voor jouw WakaWaka Power+!