parallax background

Kobo eReader

augustus 4, 2018
WakaWaka Power+ on a sailing boat
WakaWaka Power+
augustus 5, 2018
bicycle packed with ortlieb panniers
Ortlieb fietstassen
augustus 4, 2018
 

Kobo eReader


In 2016 ontving Olivier een Kobo eReader-ereader van zijn ouders voor zijn verjaardag. Het moet de beste verjaardagscadeau zijn geweest die Olivier ooit in zijn leven heeft gehad. Hij heeft had het altijd bij zich en verdrievoudigde het aantal boeken dat hij las. Tijdens onze wereldreis gebruiken we het elke dag minstens een uur en zelfs Zoë is verslaafd aan lezen tegenwoordig. Dit is waarom we er zo dol op zijn:

Kobo Glo Hd eReader
2000 boeken
De Kobo eReader heeft een interne harde schijf van 4 GB. Genoeg om ongeveer 2.000 boeken op de ereader te plaatsen. Het is perfect voor de wereldreis omdat we veel in de tent lezen en niet alle gidsen van alle landen willen meenemen.
Super licht en compact
De Kobo eReader weegt slechts 180 gram, wat lichter is dan een standaard gedrukt boek. Het past in de ene hand en je kunt je een uur boven je hoofd vasthouden terwijl je op je kussen ligt, zonder het risico van een boek op je neus.
Woordenboek en vertalingen
De Kobo eReader heeft wat woordenboeken ingebouwd, waardoor het supereenvoudig is om woorden op te zoeken. Daarnaast kun je een aantal talen naar je moedertaal vertalen. Lezen in het Engels was nog nooit zo comfortabel voor ons.
Aanpasbaar achtergrondlicht
We kunnen lezen waar en wanneer we maar willen. 's Avonds in de tent, in een bus, in de zon, het doet er niet toe. Met het aanpasbare achtergrondlicht heb je geen kunstlicht nodig om te lezen wat supercomfortabel is voor je ogen.
Lange batterij levensduur
We moeten de Kobo eReader minder dan één keer per maand opladen en we gebruiken het elke dag. En met onze WakaWaka Power+ hebben we altijd zeker van voldoende batterij.

 

We hebben de Kobo Glo HD. Op dit moment hebben ze andere versies, maar ze hebben allemaal dezelfde voordelen.
Op de website van Kobo vind je alle soorten eReaders met veel meer informatie.

WeLeaf voor pop up

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!