WIJ VERTREKKEN OP WERELDREIS


Begin oktober vertrekken Zoë en Olivier op wereldreis. We Leave! Weleaf is een website waarop wij onze reiservaringen en bijzondere ontmoetingen delen. We gaan op reis omdat we van reizen houden, maar ook omdat we willen ontdekken en 'doen'. Doen is voor ons het antwoord op transitie naar een schonere wereld. Wij willen leren van en helpen bij de vele die ons zijn voorgegaan. Overal op deze aarde zijn locale acties gestart om bewustwording aan te wakkeren, al die lokale initiatieven zijn het begin van een grote verandering. De website is een combinatie van verhalen over onze eigen reis en documentatie over krachtige daden van anderen. We zoeken interactie op door jou te laten meedenken over onze reis en duurzame projecten waar we langs zouden kunnen gaan. Neem rustig de tijd om de site te ontdekken en wij horen graag als jullie tips hebben om de website te verbeteren!

ZOË EN OLIVIER


Wij zijn Zoë Agasi en Olivier Van Herck. Jong, energiek en boordevol enthousiasme! We bewandelen onze eigen weg op deze aarde, genietend van de zoektocht naar cultuur, natuur, avontuur en geluk. We Leaf. We laten de verplichtingen van vaste contracten en een eigen huis achter ons en springen de vrijheid in. Flexibiliteit, creativiteit en tijd om talenten en kennis te ontwikkelen krijgen we daarvoor in ruil, met zekerheid een ongekende rijkdom.

Het doel is duidelijk, de weg ernaartoe onbekend, maar stap voor stap leren we van elke beslissing die we nemen en komen dichter bij het leven van onze droom. Door deze momenten vast te leggen in woord en beeld willen we de schoonheid van onze aarde laten zien en anderen inspireren om uit hun “cirkel van zekerheid” te stappen.


Meer over ons weten? klik hier

VOLG JE DROOM


Mensen dromen ervan om hun passies na te streven. Iedereen kiest daarin zijn eigen weg en tijdspad. Voor ons is reizen en het onbekende ontdekken de ultieme manier is om dat eigen pad te vinden.

We hebben een rijkdom aan middelen, maar zitten gevangen in een wereld van verplichtingen, anonimiteit en zekerheden. Eigenlijk zijn we arm aan de werkelijke rijkdom in de wereld: vrijheid, ervaringen en ontmoetingen.


Volg onze droom! klik hier

LOKALE INITIATIEVEN


Tijdens de zoektocht naar ons pad willen we de mensen en plaatsen ontdekken die onze wereld duurzamer maken. Het dagelijkse nieuws focust op rampen, crisissen en verderf, maar de successen halen zelden de voorpagina.

Onze wereld zit vol met inspirerende persoonlijkheden die het tij keren. Ze starten ecosystemen opnieuw op, lossen vervuiling op en herstellen de natuurlijke balans. Wij willen het verhaal ontdekken achter de gezichten van deze pioniers en ze een plaats geven die ze verdienen. Samen zorgen we voor verandering!


Volg de mooie wereld! klik hier

TRAAG EN TOEGANKELIJK


Ons doel is eenvoudig: plan niet het volledige pad, maar laat alle ervaringen en ontmoetingen het pad vormen. We willen toegankelijk zijn en lokale mensen, culturen en natuur ontdekken. Daarom starten we met de fiets, om later verder te gaan met de vervoersmiddelen die op ons pad komen.

Onderweg zoeken we de verhalen van de mooiste projecten, mensen en natuur die we tegenkomen op onze reis. Daarin gaan we steeds op zoek naar de positieve elementen in het verhaal. Dit doen we door fotoreportages, reisverhalen en video's te maken.


Wil je samenwerken met ons? neem contact op

WeLeaf


Ons project heet "WeLeaf" en dat heeft verschillende betekenissen.

WeLeaf | We vertrekken op een lange avontuur om de wereld verder te ontdekken.

WeLeaf | Leaf staat voor groen en duurzaam. We reizen bewust en zoeken de mooiste duurzame projecten, mensen en verhalen op.

WeLeaf | We laten overal waar we komen een indruk na, een positief verhaal, een deel van onszelf.

WeLeaf | Tijdens de reis zal ons blaadje groeien tot een volwassen boom met wortels overal op deze aarde, klaar om zijn vruchten verder te verspreiden.


Leaf met ons mee! klik hier
parallax background
 

DIT DOEN WIJ


Wij vertellen de verhalen van de mooiste projecten, mensen en natuur die we tegenkomen op onze reis. Daarin gaan we steeds op zoek naar het positieve elementen in het verhaal. Dit doen we aan hand van woord, beeld en geluid waarbij we proberen korte en krachtige reportages te maken die mensen inspireren.

 

OVER INSPIRERENDE THEMA'S


I am sustainable

I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something, that something is to be the right example and inspire you. Are you the second one?

- Zoë Agasi

Volg onze reis!

Wil jij ook over onze nieuwe verhalen, avonturen en duurzame projecten lezen? Laat dan hier rechts je email achter en ontvang zo nu en dan een nieuwe update! 

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!

VRIENDEN WORDEN


We worden graag vrienden met jou! En dat kan op veel manieren!

WeLeaf voor pop up

Volg onze reis!

 

 

Wil jij ook over onze nieuwe verhalen, avonturen en duurzame projecten lezen? Laat dan hier je email achter en ontvang zo nu en dan een nieuwe update!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!