parallax background

Quest to the unaffected world

Peking mysteries
augustus 30, 2014
Djúpalónssandur beach
Expeditie IJsland
mei 14, 2015
 

Trans Siberie Express Video

In 2014 reisden we zes weken met de Trans Siberië Express door Rusland, Mongolië en China. We vertrokken in Sint Petersburg en reisden via de eindeloze toendra's en taiga's naar het Baikalmeer waar we een vierdaagse trekking maakten. Vervolgens reed de trein Mongolië binnen met als enige stop Ulaanbaatar. Van daaruit trokken we naar een van de meest afgezonderde punten van Mongolië waar we met het paard de laatste rendierherders op deze aarde bezochten. Een van de allermooiste ervaringen die we ooit hebben meegemaakt. Na Ulaanbaatar rijdt de trein door naar Beijing, de eindbestemming. We sliepen een nacht op de Chinese muur, fietsten door Beijing en genoten daar van de laatste dagen van onze reis. Een aanrader voor iedereen!

Het maken van een video komt al snel op het lijstje “nog te doen”. Het neemt heel wat tijd in zodat we het blijven uitstellen. Zes weken na onze reis hebben we eindelijk de tijd vrij gemaakt om de 400 opgenomen filmpjes te reduceren tot 1 inspirerende, veel te lange, video die onze reis zo mooi mogelijk weergeeft. Geniet en droom mee!

Als je de video in HD wil zien, klik dan even op het HD symbooltje rechts onder in de video en vervolgens op “watch in HD now”.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *