Zorg jij mee voor nieuwe avonturen?

 

Wij delen ons verhaal met passie en liefde om andere te inspireren hun eigen droom te volgen. Een maand op de route kost ons zo'n €600. Vind je het fijn wat wij maken? Dan kun je ons financieel ondersteunen? Jij kan zorgen dat we avonturen en inspiratie blijven maken! Dat kan je natuurlijk doen door ons boek Op Eigen Kracht te kopen. Maar je kan ons ook sponsoren met een "inkomen". Wij geven jou verhalen, foto's en inspiratie. Jij geeft ons een beetje support!

Als 5 mensen ons met 10 euro per maand steunen, dekken wij de vaste kosten van onze website en fotografie. En 60 “abonnees” in de maand, zouden ons helemaal break-even maken. Steun jij ons met ons reisinkomen?

 

Sponsor je liever eenmalig?

Dat kan natuurlijk ook! Hieronder hebben we alvast een paar tips, maar je mag natuurlijk ook gewoon je eigen reden verzinnen. Je kan rechtstreeks een bedragje overschrijven naar NL10 ASNB 0709 2268 61 tnv Zoe Agasi. Stuur zeker een mailtje naar olivier@weleaf.nl of zoe@weleaf.nl zodat we weten wie onze weldoeners zijn

5

Een ongezonde koek van de bakker
Het is heerlijk om in een dorpje aan te komen en een bakker te zien. Na vele kilometers fietsen, mag er altijd iets ongezond in.
8

Voedzame maaltijd
We koken bijna elke dag ons eigen potje. We proberen altijd vegetarisch te koken dus compenseren de proteïnen met vis of noten.
10

Warme chocomelk
Na een koude en natte dag op de fiets is er niets zo lekker als een warme chocomelk.
30

Een warm bed
We slapen dolgraag in onze tent, maar af en toe is een zacht bed heerlijk, zeker na een regendag op de fiets.
50

Romantisch diner
We gunnen onszelf zelden een etentje om het reisbudget te sparen. Die enkele keer genieten we er tiendubbel van.

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media