FOTO'S VAN WELEAF


Een visuele herinnering is de beste motivatie! Inspireren wij jou om een avontuur te ondernemen of je dromen te volgen? Of vind je onze foto's gewoon bijzonder? Wij bieden een aantal exclusieve foto's van hoge kwaliteit aan via onze website. Ze zijn ideale inspiratie om je droom na te leven, die reis te plannen of 's ochtends toch in de regen te gaan sporten. De hoge kwaliteit foto's zijn geschikt voor afdrukken op groot formaat, zoals een mooie canvas poster aan de muur. Een uniek kunstwerk voor aan de muur welke je in geen ander huis zal vinden. Bovendien steun je er onze reis waardoor wij jullie kunnen blijven inspireren.

 
 

LANDSCHAPPEN

   

  NATUUR

    

   CULTUUR

     

    AVONTUUR

      

     DIEREN

       

      VEEL GESTELDE VRAGEN

       
      1Waarom verkopen jullie de foto's?
      Daar zijn verschillende redenen voor:
      1. We krijgen regelmatig vragen van volgers of onze foto's te koop zijn.
      2. We verdienen niets met WeLeaf terwijl we bijzonder veel tijd steken in onze website, fotografie, blogs, reistips en video's. Door het verkopen van de foto's kunnen we een deel van de kosten betalen.
      3. Wij zouden het heel gaaf vinden als er een foto van ons bij jou in de huiskamer hangt.
      4. We willen zoveel mogelijk mensen inspireren om een avontuur te starten en hun droom na te jagen. We zijn ervan overtuigd dat onze foto's daarbij zullen helpen.
      2Waarom bieden jullie geen foto's op canvas, aluminium of plexiglas aan?
      Onze specialiteit is het maken van mooie foto's. We hebben zelf geen machines om foto's te printen op canvas, aluminium of plexiglas. En er zijn al heel veel bedrijven die zich focussen op het printen van wanddecoratie. We zouden kunnen samenwerken met een bedrijf, maar vaak opereren die alleen nationaal. Verzendkosten naar het buitenland worden dan heel erg duur. Door alleen de foto aan te bieden, kunnen jullie zelf de beste aanbieding kiezen.
      3Waar kan ik mijn foto laten printen?
      Er zijn op internet heel veel bedrijven te vinden die foto's kunnen printen om op te hangen. Ze hebben vaak heel erg mooie kortingen. Enkele voorbeelden zijn Hema, Kruidvat, Albelli, Canvascompany, Smartphoto. Jullie kunnen dus zelf het bedrijf met de mooiste korting of beste kwaliteit kiezen.

      Ook de drukkerij bij jouw in de buurt kan foto's op groot formaat printen, vaak ook op canvas en andere materialen.
      4Hoe vaak kan ik de foto downloaden?
      De downloadlink blijft beschikbaar gedurende 10 dagen. Binnen die 10 dagen kan je de foto maximaal 3 keer downloaden, in het geval je het gedownloade bestand kwijt bent op computer.
      5Mag ik de foto verkopen of gebruiken als reclame?
      Nee, dat mag niet. Als je de foto koopt, ga je akkoord met WeLeaf voorwaarden. Daar staat duidelijk in dat de foto alleen voor eigen gebruik dient. De foto doorverkopen, voor reclame gebruiken of meedoen aan fotowedstrijden mag niet met onze foto's.
      Je kan de foto natuurlijk wel als cadeau geven aan iemand, onder voorwaarde dat je deze zelf niet gebruikt.
       

      EEN ANDERE FOTO GEZIEN?


      Heb je een foto gezien op Instagram, Facebook of onze website die niet in de webshop staat? Stuur ons een mailtje zodat we de foto persoonlijk naar jou kunnen opsturen. Als je een andere vraag hebt, mag je natuurlijk ook een mailtje sturen!

       

       SOCIAL LEAFS

       Volg ons op social media