WIJ ZIJN JOUW AVONTURIERS


WeLeaf schrijft, fotografeert en filmt tijdens de wereldreis om anderen te inspireren. Wij schrijven voor iedereen die van reizen en avonturen houdt en hopen mensen te inspireren om hun eigen droom waar te maken. We richten ons op mooie natuur, sportieve uitdagingen en bijzondere ontmoetingen met de lokale cultuur. Komen onze waarden overeen met die van jou en ben je op zoek naar een avonturier of outdoor fotograaf? Laat het ons weten! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om samen te werken.

 

WAAROM SAMENWERKEN?

 

REDEN ÉÉN //

Jouw merk in beeld bij een unieke doelgroep

We reizen al meer dan twee jaar de wereld rond en daar komt zeker een jaar wereldreis bij. We hebben een grote groep lezers en volgers die onze avonturen en tips op de voet volgen. Minstens een jaar lang komt jouw merk in beeld bij deze doelgroep van outdoorfanaten, wereldfietsers en avonturiers. Onze verhalen, foto’s en video’s zorgen voor een continue stroom aan merkintegratie en exposure gedurende en na onze wereldreis.

REDEN TWEE //

Een stap naar een duurzame wereld

Tijdens onze wereldreis zien we de gevolgen van de klimaatverandering op de meest verlaten plekken. Dit opent onze ogen. Beelden en verhalen die wij door willen geven aan de wereld omdat we bezorgd zijn, omdat het anders kan en moet. We moeten niet stoppen met reizen, maar wel bewust reizen. Reizen op eigen kracht is een duurzame manier van reizen, in harmonie met de natuur. Samen met onze sponsors zetten we ons in voor een duurzame wereld door een andere manier van reizen te laten zien, en duurzame producten als voorbeeld te stellen.

REDEN DRIE //

Bijdrage aan een uitzonderlijke content

Een wereldreis spreekt tot de verbeelding, zeker op de manier dat wij het aanpakken. Onze aanpak met een combinatie van fietsen, hiken, kanoën en andere sporten is uniek. We spreken hierdoor niet één doelgroep aan, maar het hele spectrum van outdooractiviteiten. Als sponsor heb jij de mogelijkheden om dit mogelijk te maken en onderdeel te zijn van dit bijzondere avontuur.


DE WELEAF VOLGER


  • Voelt zich verbonden met onze persoonlijkheden
  • Is geïnteresseerd in avontuur en outdoor
  • Jonge padvinders tot 65+
  • Zoekt informatie over reizen, outdoor gear en inspirerende routes
  • Gaat regelmatig op reis of op expeditie
  • Wil duurzaam reizen, net zoals wij
595

NIEUWSBRIEF LEZERS

1400

FACEBOOK VOLGERS

7520

INSTAGRAM VOLGERS

10000

PAGEVIEWS PER MAAND

2000

BEZOEKERS PER MAAND

15

BOUNCE RATE %

 

DE MOGELIJKHEDEN

VOORBEELDEN


  • sigma sport logo
  • SeaToSummit logo png
  • ortlieb logo
  • nordic cab logo

NEEM CONTACT OP


 

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media