parallax background

Priezdoufe en bruine sneeuw

Ultieme test voor de Weissensee
december 13, 2015
Mount Chirripó | Costa Rica
januari 21, 2016
 

Eén groen bolletje tussen al de rode kruisjes, dat is alles wat het grote informatiebord aangeeft. Aan de telefoon hadden ze ons verteld dat zo’n 50% van het gebied open zou zijn, maar bij aankomst blijkt dat niet het geval. In Le Corbier zijn alle pistes gesloten en alleen op de top zijn een paar pistes geopend. De bruine en stenige pistes laten een paar fixen krassen na op ons board en de valpartijen zijn groter (en hilarischer) dan te voren. Maar, sneeuw of geen sneeuw; het was een geslaagde week. We genieten van de twee goed bijliggende pistes, oefenen onze skills en we vermaken ons met sneeuwballengevecht, voetballen en priezdoufen (knappe jongedames) schieten. We maken mooie wandelingen over de, nog wel, besneeuwde bergtoppen en drinken een glaasje op de heerlijke zonnige dagen. Voor vertrek laten we de diepe krassen en gaten uit ons board trekken en zijn verrast met het resultaat. Klaar voor een volgende witte wintersport.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!