parallax background

TSA Slotje

schwalbe marathon tyre
Schwalbe Marathon Mondial
augustus 4, 2018
 

TSA-slotje


Onze fietsen en onze tassen, dat is alles wat we hebben op wereldreis. Het is werkelijk het enige dat we hebben, ons leven op dit moment. Daar zitten heel wat waardevolle spullen bij zoals een camera en een laptop die oneindig veel onbetaalbare herinneringen bevatten. In een stad laten we regelmatig de fietsen achter en trekken we te voet de stad in. Onze camera zit veilig in onze rugzak, beschermd met een TSA-slotje zodat de snelle pickpocket er niet bij kan. Maar het slotje is voor veel meer te gebruiken dan je rugzak! Dit is waarom wij de slotjes zo handig vinden.

Cijferslot
geen gedoe met sleuteltjes die je kwijt kan raken, maar een eenvoudig cijferslot. Het handige is dat je zelf de code kan veranderen van het cijferslot. Zo hebben wij dezelfde driecijferige code op al onze slotjes.
TSA gecertificeerd
sinds de aanslagen van 11 september zijn de veiligheidseisen op de luchthavens in de VS sterk verhoogd. Slotjes met een TSA certificering zijn zelfs verplicht op de Amerikaanse luchthavens. De medewerkers hebben een speciale sleutel waarmee ze ieder TSA-slotje kunnen openen. Gebruik je een ander slotje, heb je een grote kans dat je het geforceerd terugvindt op de bagageband.
Oneindig veel toepassingen
wij gebruiken onze TSA-slotjes voor veel meer toepassingen. We maken de ingang van de tent er mee dicht, wat geen garantie geeft dat ze niet binnenkomen, maar het kost de mogelijke dief heel wat extra moeite. We doen er de deur van de gammele hotelletjes mee op slot, we gebruiken het voor de lockers in een hostel, sporthal of eender welk kastje dat we willen beveiligen. Tot slot hebben we drie slotjes en willen die niet kwijtraken. We gebruiken één slotje om de andere twee aan vast te maken. Zo heb je ze altijd op dezelfde plaats.

 

Ben jij op zoek naar bescherming van je spullen dan raden we een kwaliteitsvol TSA slotje aan. En al die dure apparaten die je veilig opbergt met je TSA-slot moeten natuurlijk opgeladen worden. Hier kan je een universele wereldstekker of een reisstekker kopen en sta je niet voor verrassingen in een hotel in Verweggistan..

 

Bovenstaande links zijn bewuste reclame omdat wij een affiliate partner zijn van bol.com en op deze manier een kleine cent kunnen verdienen voor onze reis.

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!