parallax background

Rondreis grandioos Zuid Afrika

Saint Lucia Zuid Afrika
Saint Lucia Zuid Afrika
maart 16, 2016
Paalkamperen in de achtertuin
april 9, 2016
 

Zuid Afrika highlights

In opdracht van FOX Verre Reizen maakten we de prachtige privé reis "Grandioos Zuid Afrika". Onze reis vertrok in Johannesburg waarna we met een huurauto richting Witrivier reden voor een dagtocht in de Panoramaroute. De dagen erna vertoefden we in het gigantische Kruger Park om de Big Five te bewonderen. De hitte en droogte lieten we vervolgens achter in het bergachtige Swaziland waar we enkele dagen in het Mlliwane Animal Sanctuary verbleven, waar je kan wandelen en fietsen tussen de wilde dieren. De reis ging verder zuidelijk via Hluehlue tot in Saint Lucia, een gezellige stad aan de kust met de grootste populatie nijlpaarden van Afrika. Van daaruit reisden we langs een authentiek Zulu dorp naar de Drakensbergen om te genieten van de iconische bergen vanuit een luxueus resort. De laatste dag eindigde de reis terug in Johannesburg, met een camera vol prachtig beeldmateriaal voor verschillende mooie filmpjes van enkele highlights van Zuid Afrika.

Het onderstaande filmpje bevat alle highlights van de volledige reis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!