DIT ZIJN WIJ


Zoë & Olivier

ONS VERHAAL

De wereld is onze school

Wij zijn Zoë Agasi en Olivier Van Herck. Jong, energiek en boordevol enthousiasme! We bewandelen onze eigen weg op deze aarde, genietend van de zoektocht naar cultuur, natuur, avontuur en geluk. We Leaf. We laten de verplichtingen van vaste contracten en een eigen huis achter ons en springen de vrijheid in. Flexibiliteit, creativiteit en tijd om talenten en kennis te ontwikkelen krijgen we daarvoor in ruil, met zekerheid een ongekende rijkdom.

Het doel is duidelijk, de weg ernaartoe onbekend, maar stap voor stap leren we van elke beslissing die we nemen en komen dichter bij het leven van onze droom. Door deze momenten vast te leggen in woord en beeld willen we de schoonheid van onze aarde laten zien en anderen inspireren om uit hun “cirkel van zekerheid” te stappen.

VISIE & MISSIE

Durf te veranderen!

Mensen dromen ervan om hun passies na te streven. Iedereen kiest daarin zijn eigen weg en tijdspad. Voor ons is reizen en het onbekende ontdekken de ultieme manier is om dat eigen pad te vinden. We hebben een rijkdom aan middelen, maar zitten gevangen in een wereld van verplichtingen, anonimiteit en zekerheden. Eigenlijk zijn we arm aan de werkelijke rijkdom in de wereld: vrijheid, ervaringen en ontmoetingen.

Tijdens de zoektocht naar ons pad willen we de mensen en plaatsen ontdekken die onze wereld duurzamer maken. Het dagelijkse nieuws focust op rampen, crisissen en verderf, maar de successen halen zelden de voorpagina. Onze wereld zit vol met inspirerende persoonlijkheden die het tij keren. Ze starten ecosystemen opnieuw op, lossen vervuiling op en herstellen de natuurlijke balans. Wij willen het verhaal ontdekken achter de gezichten van deze pioniers en ze een plaats geven die ze verdienen. Samen zorgen we voor verandering!

 • Zoë Agasi

  Zoë Agasi

  Alvorens Zoë goed en wel lopen kon, had ze verre continenten gezien. Avonturier en ontdekkingsreiziger is haar met de paplepel ingegoten. Weliswaar over lastige kliffen en door donkere bossen, maar tegenslagen brengen het sterkste in mensen naar boven, doorzettingsvermogen. Gewoon is niet genoeg, niet gewonnen, is verloren en een half antwoord bestaat niet.

  Zoë haalt overal het maximale uit. Op school, in het Nederlands Rugbyteam en uit haarzelf. Met passie van hier tot aan de maan en terug stort ze zich op haar doelen. Een van die grote doelen, is de wereld verbeteren. Door zelf te ontdekken wat goed is, eerst zichzelf te veranderen en vervolgens de rest. Stap voor stap vergroot haar cirkel van invloed op weg naar een duurzame wereld.

  Aan de binnenkant van die ambitieuze winnaar, schuilt een gevoelsmens met een heel groot hart. Met een scherp oog voor schoonheid, niet alleen voor de medemens, maar ook alles daaromheen. Aangevuld met een bijzondere creativiteit en een aanstekelijk enthousiasme. Doe daar een grote dosis nieuwsgierigheid bij en je hebt Zoë Agasi op haar best.

  Olivier Van Herck

 • Olivier Van Herck

  Olivier Van Herck

  Hij kijkt een keer op zijn kaart, pakt zijn spullen en is weg. Als Olivier iets in zijn hoofd haalt, is dat plan nog moeilijk te wijzigen. Hij is een topsporter in het uitvoeren van zijn ‘targets’. Efficiënt, actief en vastberaden zijn begrippen die hem kenmerken.

  Het zijn ook de begrippen die hem naar deze reis leiden. Met het doel op zelfontdekking en zelfontplooiing in alle vormen is Olivier op zoek hoe hij het maximale uit zijn talent kan halen. Hij weet wat hij graag doet, maar leert veel liever hoe deze concreet te maken.

  Met zijn analytisch en planningsvermogen zal Olivier de rol van coördinator snel op zich nemen. Zowel in het navigeren tijdens de reis als bij het helpen en opbouwen van duurzame projecten. Hij weet organisaties praktisch en concreet te maken. Zijn ‘kom we gaan het gewoon doen’ mentaliteit zal van ongekende waarde zijn.

  Ordelijk, lief en actief is Olivier voor mij het beste reismaatje.

  Zoë Agasi

   

1 / 1

ONZE WAARDEN

LEF


Leven is het meervoud van lef. Durf je angst te overwinnen en te gaan voor je eigen leven!

BEWUST


We proberen zo bewust mogelijk te leven en reizen om zo anderen te inspireren hetzelfde te doen.

AVONTUURLIJK


Elk avontuur biedt de kans op een nieuwe uitdaging, ervaring en levensles.

ACTIEF


Elke dag actief zijn is de allerbeste methode voor een gezond lichaam en een frisse geest.
 

I am sustainable

I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something, that something is to be the right example and inspire you. Are you the second one?

- Zoë Agasi

BECOME A FRIEND


Do you like what we are doing? Work with us and support us!

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media


WeLeaf voor pop up

Volg onze reis!

 

 

Wil jij ook over onze nieuwe verhalen, avonturen en duurzame projecten lezen? Laat dan hier je email achter en ontvang zo nu en dan een nieuwe update!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!