KRACHTIG AND GEZOND ETEN VOOR ONDERWEG


Voedsel is een van de belangrijkste brandstoffen van ons lichaam. Vooral tijdens het reizen gebruikt ons lichaam veel meer dan een dag achter de pc. We fietsen de wereld rond en verbruiken daarbij dagelijks ongeveer 5.000 kilocalorieën. Tijdens vorige reizen durfden we op alles te besparen, zelfs op gezond eten. Het resultaat was steevast een aanval op ons lichaam met een verlies van veel gewicht, met name spieren. We hebben geleerd van onze fouten en dragen nu veel beter zorg voor ons lichaam door de juiste brandstof erin te steken. In ‘Eten onderweg’ schrijven we onze beste reisrecepten, om te bereiden op een campingvuurtje of thuis ter voorbereiding op een nieuwe trip.

Als je reist met de fiets of de backpack ben je beperkt in de hoeveelheid eten die je kan dragen, de houdbaarheid van het eten en de grootte van het kookstel. We proberen creatief te zijn en te variëren in onze maaltijden, bij voorkeur met lokale producten. We eten bewust minder vlees en vis, maar zijn geen vegetariërs. Dierlijke producten bevatten eenmaal belangrijke voedingsstoffen voor een gezond leven. Met onze sportachtergrond en outdoorervaring hebben we veel geleerd en ontdekt over het voedsel dat ons een halve dag van energie voorziet, en de suikerbommen die slechts een half uur energie geven.


december 19, 2016
adventure bread

Adventure bread

Probably the most heavy and powerful bread that we have ever made. The bread is half of the size of a normal bread but double...

WORD EEN VRIEND


We worden graag vrienden met jou! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

SOCIAL LEAFS

Volg ons op social media


Volg onze reis!

Onze nieuwste verhalen en avonturen wil je niet missen! Laat je email achter en ontvang 10 keer per jaar onze nieuwsbrief!

You don't want to miss our latest stories and adventures! Leave your email and you'll get our newsletter 10 times in a year!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!