parallax background

Grandioos Zuid Afrika | Mooie lodges

Chirripo uitgelicht
Mount Chirripó | Costa Rica
januari 21, 2016
Trekvogelpad Hoge Veluwe Uitgelicht
Trekvogelpad door de Hoge Veluwe
augustus 11, 2016
 

Mooie lodges

In opdracht van FOX Verre Reizen maakten we de prachtige privé reis "Grandioos Zuid Afrika". Onze reis vertrok in Johannesburg waarna we met een huurauto richting Witrivier reden voor een dagtocht in de Panoramaroute. De dagen erna vertoefden we in het gigantische Kruger Park om de Big Five te bewonderen. De hitte en droogte lieten we vervolgens achter in het bergachtige Swaziland waar we enkele dagen in het Mlliwane Animal Sanctuary verbleven, waar je kan wandelen en fietsen tussen de wilde dieren. De reis ging verder zuidelijk via Hluehlue tot in Saint Lucia, een gezellige stad aan de kust met de grootste populatie nijlpaarden van Afrika. Van daaruit reisden we langs een authentiek Zulu dorp naar de Drakensbergen om te genieten van de iconische bergen vanuit een luxueus resort. De laatste dag eindigde de reis terug in Johannesburg, met een camera vol prachtig beeldmateriaal voor verschillende mooie filmpjes van enkele highlights van Zuid Afrika.

Het onderstaande filmpje is een highlight van de mooie lodges waar we in sliepen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WeLeaf voor pop up

Volg onze reis!

 

 

Wil jij ook over onze nieuwe verhalen, avonturen en duurzame projecten lezen? Laat dan hier je email achter en ontvang zo nu en dan een nieuwe update!

 

Gelukt! Je krijgt binnenkort de eerste nieuwsbrief in jouw mail!